Sent de Girona i cada any passejant per la ciutat contemplant l’exposició de flors i disfrutant de cada raconet que es deixa veure per aquestes dates, em deia a mi mateixa que algún dia jo també formaria part.

I gràcies a en Josep Bamala i la Maria Rosa Labayen he tingut el plaer de participar i fer un petit pati. En un racó per mi privilegiat. Dins la casa jueva. La casa Lleó Avinay.

La meva finalitat és aromatitzar el pati, ja que em dedico a fer perfums naturals i treballar amb les plantes a traves dels seus olis essencials.

Em va inspirar el gerani.

El gerani vermell, pelargonium asperum.

La seva olor dolça i penetrant em fa tornar a la infància, la puresa. Em dóna força i pau interior.

En el pati interior que decoro, “el pont”, la meva intenció és que la gent al passar entrés en un estat de benestar. Endinsar-se en la olor penetrant i amb l’ajuda de la decoració de tot de geranis vermells i ple de raconets amb missatges, el públic de seguida li pogués arribar tot de sentits i emocions.

Agraïda als que em van ajudar per fer aquest pati possible: Maria Rosa Labayen, Ariel Jaenisch, Josep Bamala i Xató metalls.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *