Les Essències

Les essències de laTania són perfums naturals, elaborats a partir dels olis essencials de les plantes.

Els pots fer servir per a ús diari com a perfum, per ambientar sales, llocs de treball, iniciar meditacions, celebracions, neteja energètica d’ espais,
complement d’una teràpia o massatge-…

Amb la finalitat de crear benestar i sentir la seva vibració a través de la olor.

Per impregnar-nos de la saviesa de la Mare Terra

La funció energètica de la planta fa la seva feina sense que nosaltres hàgim de fer res. Per exemple quan olorem la lavanda ens aporta un estat de tranquilitat i harmonia.

Són perfums aptes per a tothom, des de infants fins adults. No hi ha contraindicacions. Però si tenir en compte les persones al.lèrgiques a olors determinades. Són productes per a ús extern. Cada perfum porta una breu explicació de la funció psicoemocional i classificats per els diferents punts energètics ( xacres) que estan vinculats.

Les essències s’elaboren en el taller de creació de latania, un espai rodejat de natura situat en un poblet del Pla de l’Estany.

No contenen productes tòxics ni derivats del petroli, ni parabens o derivats. No han estat testats en animals.

Introduint les olors d’una manera conscient ,al dia a dia, fa augmentar i profunditzar la nostra consciència per influir en la salut física, en l’estat mental i en la connexió espiritual.
Els olis essencials es treballen i classifiquen pels seus efectes terapèutics depenen del que es necessita en cada època o etapes de la vida: calmar, relaxar, arrelar, equilibrar, netejar…