Sóc la Tània Robledo. Formada en Química, Fitoteràpia i especialitzada
en Aromateràpia Energètica. Després d’uns 11 anys d’experiència en laboratori d’anàlisis químics, vaig començar a formar-me en l’estudi de les plantes medicinals. Vaig voler transformar tot el coneixement químic en alquímic. D’aquí va sortir el taller de Latania, creant els meus propis productes, i fent-ho d’una manera sencilla i enriquidora. Estudiant el món de les plantes i experimentant en primera persona, per poder entendre i sentir el seu llenguatge. Per saber el com ens poden beneficiar en el nostre dia a dia. Dels meus perfums el que m’agrada expressar:  Són molt més que perfums, tenen una funció apart d’olorar, és a través de la seva olor poder sentir l’esperit de la planta com et pot beneficiar. Posar consciència i poder dialogar d’ànima a ànima. Arribar al llenguatge del cor: de l’Amor.
Disfrutant i aprenent cada dia més del que faig.
 

En  el taller de latania tots els productes estan lliures de  tòxics, de colorants, conservants sintètics , parafines ni productes químics derivats del petroli. Tampoc testats en animals. 

Es fan amb ingredients 100% naturals i de proximitat o cultiu propi. És per això que pot variar , o no ser exactament igual el color o la olor d’un lot a un altre.

la tania

El taller de Latania;  

Ofereix un producte natural i artesanal per què li facis la utilitat que
necessites. Per això personalitzem! Aquesta és l’essència del taller! A cada producte li dediquem el seu temps per a la preparació. La seva exclusivitat. Per què cada persona té una necessitat i gust diferents. El taller és un espai de creació a on s’ofereix perfums
naturals i altres productes per crear benestar i sentir el gran poder energètic de les plantes.
Saber que igual que està la planta físicament amb totes les seves propietats i beneficis per al nostre cos. També la seva part energètica i el seu esperit ens ajuden a crear benestar .
És un llenguatge molt subtil que només es pot entendre olorant i sentint-lo des del cor.
D’una manera tan sencilla i tant màgica!

Gràcies per als qui han confiat en mi i el meu projecte, que és una forma de vida, la meva manera de viure. Gràcies per ajudar-me, animar-me per a què aquest somni ara és una realitat. Gràcies per la paciència. Gràcies Joan, Mireia, Jana Violeta, tribu, Ariel Jaenisch , diweb, terapeutes i sobretot Mare Terra per tanta gratitud.
Un somni sortit del cor i de les mans.    Tània.